Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Side panel
Courses
All courses
Course search
Links
Sabaragamuwa Province
Semis
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
நீங்கள் தற்சமயம் விருந்தினர் கணக்கைப் பயன்படுத்துகின்றீர்கள் (
புகுபதிகை
)
பிரதான உள்ளடக்கத்திற்கு செல்
11 ශ්රේණිය කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය
முதற்பக்கம்
பாடநெறிகள்
සිංහල
11 ශ්රේණිය
11 කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය
10. ආහාරයේ ගුණාත්මක භාවය
ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
×
This content is displayed in preview mode. No attempt tracking will be stored.
Previous activity
◄ ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
இங்கு செல்
இங்கு செல்
Announcements
ශාක ප්රචාරණය
ශාක ප්රචාරණය
ශාක ප්රචාරණය
පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
නිර්පාංශු වගාව
ගොවිතැන් හා වගා රටා
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
කෘෂි බෝග වල පසු අස්වනු හානිය
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
මානව පෝෂණය -01
මානව පෝෂණය -02
ආහාර නරක්වීම හා විෂ වීම
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
ආහාර පරිරක්ෂණය
කුකුළු පාලනය
සත්ත්ව පාලනය
ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම්
Next activity
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම් ►
முதற்பக்கம்
நாட்காட்டி
Course sections
பொது
1. ශාක ප්රචාරණය
2. පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
3. ගොවිතැන් හා වගා රටා
4. කෘෂි භෝගවල පසු අස්වනු තාක්ෂණය
5. මානව පෝෂණය
6. ආහාර නරක්වීම
7. ආහාර පරිරක්ෂණය
8. සත්ත්ව පාලනය
9. ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
10. ආහාරයේ ගුණාත්මක භාවය
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම්
විෂය වගකීම හා විමසීම්