Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Side panel
Courses
All courses
Course search
Links
Sabaragamuwa Province
Semis
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
11 ශ්රේණිය කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය
Home
Courses
සිංහල
11 ශ්රේණිය
11 කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය
9. ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
×
This content is displayed in preview mode. No attempt tracking will be stored.
Previous activity
◄ සත්ත්ව පාලනය
Jump to...
Jump to...
Announcements
ශාක ප්රචාරණය
ශාක ප්රචාරණය
ශාක ප්රචාරණය
පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
නිර්පාංශු වගාව
ගොවිතැන් හා වගා රටා
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
කෘෂි බෝග වල පසු අස්වනු හානිය
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
මානව පෝෂණය -01
මානව පෝෂණය -02
ආහාර නරක්වීම හා විෂ වීම
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
ආහාර පරිරක්ෂණය
කුකුළු පාලනය
සත්ත්ව පාලනය
ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම්
Next activity
ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය ►
Home
Calendar
Course sections
General
1. ශාක ප්රචාරණය
2. පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
3. ගොවිතැන් හා වගා රටා
4. කෘෂි භෝගවල පසු අස්වනු තාක්ෂණය
5. මානව පෝෂණය
6. ආහාර නරක්වීම
7. ආහාර පරිරක්ෂණය
8. සත්ත්ව පාලනය
9. ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
10. ආහාරයේ ගුණාත්මක භාවය
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම්
විෂය වගකීම හා විමසීම්