Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Side panel
Courses
All courses
Course search
Links
Sabaragamuwa Province
Semis
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ඇතුලත් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
11 ශ්රේණිය කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
සිංහල
11 ශ්රේණිය
11 කෘෂි හා ආහාර තාක්ෂණවේදය
5. මානව පෝෂණය
මානව පෝෂණය -02
මානව පෝෂණය -02
×
This content is displayed in preview mode. No attempt tracking will be stored.
Previous activity
◄ මානව පෝෂණය -01
වෙත යන්න
වෙත යන්න
Announcements
ශාක ප්රචාරණය
ශාක ප්රචාරණය
ශාක ප්රචාරණය
පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
නිර්පාංශු වගාව
ගොවිතැන් හා වගා රටා
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
කෘෂි බෝග වල පසු අස්වනු හානිය
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
මානව පෝෂණය -01
ආහාර නරක්වීම හා විෂ වීම
කල්තොට රෝහණ විද්යාලය සහ බළන්ගොඩ කලාප අධ්යාපන කාර්යාලය එක්ව ගෙනෙන වීඩියෝ පාඩම්
ආහාර පරිරක්ෂණය
කුකුළු පාලනය
සත්ත්ව පාලනය
ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
ආහාරයේ ගුණාත්මකභාවය
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම්
Next activity
ආහාර නරක්වීම හා විෂ වීම ►
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
General
1. ශාක ප්රචාරණය
2. පාලිත තත්ත්ව යටතේ බෝග වගාව
3. ගොවිතැන් හා වගා රටා
4. කෘෂි භෝගවල පසු අස්වනු තාක්ෂණය
5. මානව පෝෂණය
6. ආහාර නරක්වීම
7. ආහාර පරිරක්ෂණය
8. සත්ත්ව පාලනය
9. ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
10. ආහාරයේ ගුණාත්මක භාවය
1-50000 භූලක්ෂණ සිතියම්
විෂය වගකීම හා විමසීම්