Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Side panel
Courses
All courses
Course search
Links
Sabaragamuwa Province
Semis
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
12 ජෛව පද්ධති තාක්ෂණවේදය
Home
Courses
සිංහල
12 ශ්රේණිය
12 ජෛව පද්ධති තාක්ෂණවේදය
ගුණාත්මක ආහාර නිශ්පාදන ක්රමවේද
බ්රොයිලර් මස් නිෂ්පාදන ක්රියාවලියේ පියවර
බ්රොයිලර් මස් නිෂ්පාදන ක්රියාවලියේ පියවර
Last modified: Tuesday, 15 June 2021, 6:55 AM
Previous activity
◄ බිම් මැනුම 7
Jump to...
Jump to...
ජෛව පද්ධති සඳහා කාලගුණික තත්ත්ව
සෘජු ක්රමය
සමෝච්චකරණයේ භාවිත
බිම් මැනුම හා මට්ටම් ගැනීම
බිම් මැනුම 1
බිම් මැනුම 2
බිම් මැනුම 3
බිම් මැනුම 4
බිම් මැනුම 5
බිම් මැනුම 6
බිම් මැනුම 7
කිරි දෙවීමේ යන්ත්රය
Next activity
කිරි දෙවීමේ යන්ත්රය ►
Home
Calendar
Course sections
General
ජෛවපද්ධති සදහා උචිත කාලගුණික තත්ත්ව
ජෛව පද්ධති ආශ්රිත පස
බිම් මැනුම හා මට්ටම් ගැනීම
ජල ප්රභව
ජලයේ ගුණාත්මක බව
වාණිජ මට්ටමින් ගුණාත්මක පැළ නිශ්පාදනය
ජලජ ජීව සම්පත් කර්මාන්තයේ උසස් තාක්ෂණික ක්රම ශිල්ප
ගුණාත්මක ආහාර නිශ්පාදන ක්රමවේද
පසු අස්වනු තාක්ෂණය
බෝග වගාව සදහා පාලිත පරිසර තත්ත්ව භාවිතය
සත්ත්ව නිශ්පාදනයේ උසස් තාක්ෂණික ක්රම ශිල්ප