Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Side panel
Courses
All courses
Course search
Links
Sabaragamuwa Province
Semis
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
ඔබ දැන් භාවිතා කරනුයේ අමුත්තන්ගේ ප්රවේශයයි. (
ඇතුලත් වන්න
)
ප්රධාන අන්තර්ගතයට යන්න
12 ජෛව පද්ධති තාක්ෂණවේදය
මුල් පිටුව
පාඨමාලා
සිංහල
12 ශ්රේණිය
12 ජෛව පද්ධති තාක්ෂණවේදය
ගුණාත්මක ආහාර නිශ්පාදන ක්රමවේද
බ්රොයිලර් මස් නිෂ්පාදන ක්රියාවලියේ පියවර
බ්රොයිලර් මස් නිෂ්පාදන ක්රියාවලියේ පියවර
අවසන් වරට නවීකරණය කරන ලද: අඟහරුවාදා, 15 ජූනි 2021, 6:55 පෙ.ව.
Previous activity
◄ බිම් මැනුම 7
වෙත යන්න
වෙත යන්න
ජෛව පද්ධති සඳහා කාලගුණික තත්ත්ව
සෘජු ක්රමය
සමෝච්චකරණයේ භාවිත
බිම් මැනුම හා මට්ටම් ගැනීම
බිම් මැනුම 1
බිම් මැනුම 2
බිම් මැනුම 3
බිම් මැනුම 4
බිම් මැනුම 5
බිම් මැනුම 6
බිම් මැනුම 7
කිරි දෙවීමේ යන්ත්රය
Next activity
කිරි දෙවීමේ යන්ත්රය ►
මුල් පිටුව
දින දසුන
Course sections
General
ජෛවපද්ධති සදහා උචිත කාලගුණික තත්ත්ව
ජෛව පද්ධති ආශ්රිත පස
බිම් මැනුම හා මට්ටම් ගැනීම
ජල ප්රභව
ජලයේ ගුණාත්මක බව
වාණිජ මට්ටමින් ගුණාත්මක පැළ නිශ්පාදනය
ජලජ ජීව සම්පත් කර්මාන්තයේ උසස් තාක්ෂණික ක්රම ශිල්ප
ගුණාත්මක ආහාර නිශ්පාදන ක්රමවේද
පසු අස්වනු තාක්ෂණය
බෝග වගාව සදහා පාලිත පරිසර තත්ත්ව භාවිතය
සත්ත්ව නිශ්පාදනයේ උසස් තාක්ෂණික ක්රම ශිල්ප