Font size
A-
A
A+
Site color
R
A
A
A
Side panel
Courses
All courses
Course search
Links
Sabaragamuwa Province
Semis
English (en)
தமிழ் (ta_lk)
සිංහල (si)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
13 ශ්රේණිය කෘෂි විද්යාව
Home
Courses
සිංහල
13 ශ්රේණිය
13 ශ්රේණිය කෘෂි විද්යාව
Topic 2
ආහාර ප්රමිති, ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
ආහාර ප්රමිති, ආහාර ඇසුරුම්කරණය හා ලේබල් කිරීම
Click
https://www.youtube.com/watch?v=AY1wWA2WHTY&list=PLlyv4_Vxwl-yyxZ7pMxgaZzJh6bB1PFnz&index=9
link to open resource.
Previous activity
◄ කෘෂි විද්යාව
Jump to...
Jump to...
Announcements
කෘෂි විද්යාව
අහාර සැකසීමේ නව ප්රවණතා
පසු අස්වනු තාක්ෂණය
පසු අස්වනු හානි
පසු අස්වනු තාක්ෂණය - 2
ගොවිපොල සතුන්ගේ ආහාර
සත්ත්ව පාලනය හැදින්වීම
සත්ත්ව පාලනය හැදින්වීම -2
බෝග අස්වනුවල පරිණත බව නිර්ණය කරන සාධක
Next activity
අහාර සැකසීමේ නව ප්රවණතා ►
Home
Calendar
Course sections
General
Topic 1
Topic 2
Topic 3
Topic 4
Topic 5
Topic 6
Topic 7
Topic 8